Wie ben ik

WIE BEN IK?

Mijn naam is Cemile Stock. Sinds 2010 ben ik voor 20 uur per week met een vaste aanstelling werkzaam als Pedagogische medewerker op een antroposofische buitenschoolse opvang. Ik heb hier mijn eigen kleuter groep van 10 kinderen. Ook ben ik op zaterdagochtend te vinden op de hondenschool mijn hond en ik waar ik de puppy cursussen geef. Hiernaast ben ik ook met heel veel plezier gastouder. Ik werk graag met peuters en kleuters. Ik vind de puurheid van peuters en kleuters, hun eerlijkheid en enthousiasme prachtig om te zien. Ik vind het ook erg bijzonder om te zien hoe het oudere kind zijn eigen ik begint te ontdekken en hier voor te gaan staan. Ik vind het fantastisch om deel te mogen maken van alle mooie ontdekkingen en ontwikkelingen van de kinderen.

Ieder kind is uniek. Ik vind het dus ook erg belangrijk dat ieder kind gezien wordt en ook mag zijn en ontdekken wie het is. Bij het Boshuisje wordt dan ook ieder kind gezien en kan het kind zich in een veilige omgeving, op zijn eigen tempo en manier ontwikkelen.

Ik vind het belangrijk dat er liefdevol en met respect wordt omgegaan met elkaar, met de dieren, met de natuur, met het materiaal, en met alles wat groeit en bloeit. Dit zie je ook terug in onze keuze voor biologisch eten en drinken, het gebruik van natuurlijke materialen en de omgang met onze dieren.